Zapraszamy mikro i małych przedsiębiorców z Małopolski prowadzących działalność związaną z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi oraz ich pracowników pracujących na stanowisku kucharza do udziału w szkoleniach!
Firma EVACO działająca od 20 lat w branży gastronomicznej przygotowała propozycję kompleksowego cyklu szkoleń gastronomicznych w ramach projektu „Trening Smaków” współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.
Mamy do zaoferowania:
- Program zapewniający zapoznanie się z nowymi trendami sztuki kulinarnej oraz z nowoczesnym sprzętem gastronomicznym
-
9 kuchni tematycznych – każda po 8 godzin szkoleniowych:
- francuska,
- włoska,
- węgierska,
- azjatycka,
- nowoczesna kuchnia polska z elementami dziczyzny,
- meksykańska oraz południowoamerykańska,
- molekularna,
- sous vide - gotowanie próżniowe,
- bankietowa i cateringowa.
-
Znakomitych trenerów – Mistrzowie Kucharscy m.in:
- Adam Chrząstowski,
- Mirosław Drewniak,
- Krzysztof Gawlik,
- Artur Kochański,
- Zbigniew Kurleto,
- Paweł Nowak,
- Rafał Targosz.
- Poznanie praktycznego zastosowania receptur.
- Dwie edycje szkoleń: kwiecień – sierpień 2012, wrzesień 2012 – styczeń 2013.
- 10-osobowe grupy szkoleniowe.
- Materiały szkoleniowe do ćwiczeń, niezbędne narzędzia kuchenne oraz fartuch kucharski dla każdego Uczestnika.
- Dyplom ukończenia szkolenia wraz z płytą CD z materiałami szkoleniowymi ze wszystkich zajęć.
- Nocleg i zwrot kosztów dojazdu (ograniczona liczba).
Projekt skierowany jest do kucharzy oddelegowanych na szkolenia przez pracodawcę z mikro i małych przedsiębiorstw z województwa małopolskiego, prowadzących działalność gospodarczą związaną z zakwaterowaniem i usługami gastronomicznymi.
Zachęcamy do zgłaszania pracowników zatrudnionych w charakterze szefów kuchni / kucharzy.
Kontakt:
Paulina Jarynowska
Specjalistka ds. rekrutacji
tel.kom.: 503 368 131
e-mail: treningsmakow@evaco.pl
strona internetowa: www.trening-smakow.pl
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego